ЗАМЯНА В ВРЪЩАНЕ

Пазарувайте спокойно! Вашият онлайн избор е поправим!

Имате 14 дни, в които можете да върнете бижуто закупено от YUNO PEARLS.com!

Срокът започва да тече от датата на получаване на бижуто. 

 За да приемем бижуто и върнем сумата от закупуването му е необходимо: 

 • Оригиналният вид на продукта да е запазен и етикетът да не е с нарушена цялост, отрязан или премахнат по друг начин

• По артикула да няма следи от употреба, надраскаване, нараняване или скъсване. Оригиналната опаковка на продукта да е запазена. 

• Продуктът да е придружен от оригиналните документи: фискална бележка и сертификат получени при закупуването на продукта. 

 Ако ползвате услугата преглед в присъствието на куриера, моля извършете това над маса за да се избегне изпускане и повреждане на бижуто, при което няма да можем да го приемем обратно.

Процедура за връщане на продукт

1. Преди да изпратите артикула към нас, моля за Ваше улеснение да попълните следния онлайн формуляр – http:/www.yunopearls.com/return-request или да заявите по друг недвусмислен начин решението си за отказа при спазване на правилата на Закона за защита на потребителите.

2. Пратете продукта заедно с фискалния бон, сертификата и подаръчната опаковка до офис на Еконт – София Бигла на адрес ж.к. Лозенец, ул. Бигла №37 до Пърл Стор ООД, телефон 0876607809. 

3. Ние ще Ви възстановим сумата за върнатата покупка по банков път при покупка с наложен платеж в рамките на 14 дни от датата на получаването на попълнения формуляр по т. 1 по-горе, но само и единствено след като сме получили съответния продукт. Ще Ви уведомим с имейл за връщането на сумата. 

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.

Пратки, изпратени към нас с наложен платеж, няма да бъдат приемани!

Разход по връщане на продукта

 Транспортните разходи по връщането на продукти са за сметка на Потребителя. 

 Транспортните разходи по връщането са за наша сметка единствено в случаи на рекламация от Ваша страна при: 

– констатирани липси или дефектна стока 

– несъответствие с обявеното описание, като се отчете факта, че перлите са естествени, съответно никои две перли не са напълно еднакви и са допустими малки отклонения от илюстративния артикул в онлайн магазина.

При въпроси и колебание, не се притеснявайте да се свържете с нас по някой от указаните начини в Контакти!


 Желаем Ви приятен ден! Екипът на Юно Пърлс