За нас – YUNO Pearls
0876607809

За нас

За нас

Основана през 1994 г., фирмата се занимава изцяло с внос, производство, търговия и износ на бижута от естествени перли. Марката Юно пърлс е вече добре позната на българския пазар и клиентите оценяват нейното посвещение към този специфичен вид бижута – перлените бижута . Доверието на нашите клиенти е изключително важно за нас и го отстояваме вече второ десетилетие. Доброто си име, което сме изградили на бижутерийния пазар, печелим благодарение на високо качество, изключителна прецизност в работата и добри цени.

Мото

За всеки делник и всеки празник

За всяка жена

На всяка възраст

Философия

Фирмена цел и философия е да разкрие чара на естествените перли пред ценителите на изящни бижута и да даде възможност на всяка жена да се докосне до красотата и съвършенството на перлите. За търговците Юно Пърлс е партньор, който гарантира сигурност, спокойствие и предвидимо развитие на бизнеса.

Уникалност

Всяка перла е различна точно като хората, всяка перла е уникална. 

В колекциите си залагаме на уникалност и собствен дизайн на бижутата, търсим нова и запомняща се визия. Така се раждат забележителните, разнолики и разностилови бижута с марката Юно пърлс. Модерни, новаторски или класически, перлените бижута с марката ЮНО ПЪРЛС предоставят възможност за богат избор на всяка дама любител на класическата, спортната или елегантно- екстравагантната визия.

Разнообразие

Юно Пърлс използва пълния спектър от цветове и форми на естествените перли за направата на уникални бижута за различни вкусове и чуство за лукс. Класически или авангардни моделите могат да са направени от бели, розови, лила, пауновосини, кремави, златисти, кафяви, сребристи перли с разннообразни форми – кръгли, овални, полусферични, капковидни, крушовидни и барокови. Юно Пърлс предлага както класически накити от японски и таитянски морски перли, така и дизайнерски комбинации на сладководни перли с бяло и жълто злато, диаманти, родирано сребро проба 925, полускъпоценни камъни, кристали Сваровски, кожа и стомана.

Качество

Днес перлите са по-качествени и красиви от всякога! За изработката на бижутата Юно Пърлс се използват само естествено-култивирани перли от среден и висок клас. Всеки продукт на YUNO PEARLS е съпроводен със сертификат за качество гарантиращ естествения произход на перлите и пробата на съпътстващите материали. Луксозна опаковка завършва перфектния подарък.

Достъпен лукс

През вековете перлите били носени само от знатни особи, но днес жените по целия свят могат да си ги позволят благодарение на метода за култивирането им. Качеството и размера на перлите създават широкия ценови диапазон на нашите бижута. По този начин Юно Пърлс се превръща в привлекателна марка за клиенти с различни изисквания и възможности.